טיפול תחזוקתי של הפנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

27/06/2012 | 13:17 | מאת: לי

עברתי ניתוח מתיחת והרמת צוואה לפני כשנה רציתי לדעת מאד האם אני צריכה למרוח קרמים מיוחדים ליום/לילה לתחזוקה שוטפת של הפנים/צוואר. הרופא שניתח אותי אמר לי שלא משנה האם דבר זה נכון. אני משתמשת בקרמים של חברת לאוריאל או ג'ייג ובנוסף משתמשת במסנן קרינה 50 אשמח מאד לדעת מה דעתך

01/07/2012 | 23:29 | מאת: ד"ר כהן שרית

לי שלום. גם לאחר ניתוח מתיחת פנים וצואר טיפולי תחזוקה חיוניים על מנת לשמר את התוצאה המושגת.מומלץ על המנעות מחשיפה לשמש, שמוש במסנני קרינה תזונה מאוזנת ושמוש בקרמים המלחחים את העור .בהתאם לסוג העור ולגיל מתאימים את הקרמים.חשוב שבין המרכיבים יהיו נוגדי חימצון( כגון חומצה אלפא ליפואית,DMAE,ויטמין c,E)וחומרים מעודדי יצור קולגן ( מטריקסיל, ביופפטידים) וומרכיבים מלחחים ומזינים (כגון חומצה היאלורונית).קרמים שנועדו לשמוש בלילה על פי רוב שומנים יותר בשל תכולתם. טיפול תחזוקתי כולל גם טיפולי הזרקה של בוטוקס וחומרי מילוי.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים