סטילאז' ורסטילן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/06/2012 | 10:34 | מאת: אנה

שלום , הייתי היום אצל רופא העור שלי ושאלתי אותו על שני החומרים והוא אמר שאין הבדל משמעותי ביניהם . אם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם ? הוא לא ידע לענות לי. אשמח לתשובה אנה

13/06/2012 | 21:44 | מאת: ד"ר כהן שרית

סטילאג ורסטילן הינם קווי מוצרים מתקדמים המורכבים מנגזרות של חומצה היאלרונית ,חומר טבעי המצוי בחלק האמצעי של העור-בדרמיס.הן לסטילאג והן לרסטילן קו מוצרים השונים זה מזה בדרגת הסמיכות ומיועדים להזרקה לשכבות שונות בהתאם לצפיפות הרקמה באזור המוזרק.בחלק ממוצרים של החומרים שנזכרו יש לידוקאין, חומר מאלחש המאפשר הזרקה כמעט נטולת כאב.קווי מוצר סטילאג ייחודים בתכולה של מניטול-חומר נוגד חמצון .חומרים אלו ידועים כמעכבי הזדקנות-אנטי-אגינג'.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים