בוטוקס עבור שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/12/2011 | 11:16 | מאת: הדס

שלום, שמי הדס, בת 21. כבר שנים אני סובלת מכאבים כרוניים עקב שחיקת שיניים, והיפרטרופיה של המסטר. יש לי סד לילה, עשיתי שנה של פיזיוטרפיה בלי כל שיפור, ואני שוקלת בוטוקס לטיפול בתסמינים, כי שום דבר אחר לא עוזר. לא הצלחתי למצוא אף רופא שעושה זאת, אני מודעת לאחוזי הסיבוכים הגבוהים והמורכבים ועל כן חשוב לי למצוא רופא בעל ניסיון לטיפול זה, אם יש כזה רופא בארץ בכלל. אשמח לדעתך. בתודה מראש, הדס

21/12/2011 | 23:19 | מאת: ד"ר כהן שרית

ניתן לבצע הזרקת בוטוקס/דיספורט לשריר המסטר ע"מ להוריד את המסה השרירית במקרים של היפרטרופיה של השריר. באופן זה ניתן לשפר אסתטית את מראה הלסת (קן מתאר הלסת נעשה צר יותר ופחות מרובע בשל ירידת מסת השריר),לצד שיפור פונקציונלי (שיפור בחריקת שיניים ובתסמינים משניים נילויים כגון כאב ).חשוב לבצע את הטיפול באופן מדורג שכן מדובר בשריר לעיסה.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים