מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

27/11/2011 | 13:11 | מאת: מיכל

שלום רב, ברצוני לבצע מילוי שקעים מתחת לעיניים. מה שם החומר שמזריקים היום? האם מוסיפים גם איזה שהוא חומר "מלבין" לסימנים הכחולים? באיזה חומר משתמשים למלוי כמטים בצידי האף? השאלות נובעות מהעובדה כי רופאים שונים משתמשים בחומרים שונים וכל אחד משבח את שלו לכן חשוב לי לדעת איזה חומר הוא הלהיט היום. כמו כן, ברצוני לקבל מידע לגבי הטכניקה החדשה כאשר ממלאים את הכמט בעזרת פלסטיק כמו שמכניסים עירוי לוריד.

30/11/2011 | 17:54 | מאת: בטי

הייתי אצל רופא שעשה לי מילוי מתחת לעיניים והוא ממש צחק על השטות הזאת ואמר לי שאין חומר מלבין ואם יש זה מסוכן ולא יעיל אז אל תאמיני שסיפורים שמוכרים לך כל מיני רופאים שאין להם ניסיון בתחום -זה איזור מאוד עדין מתחת לעיניים ותחפשי רופא שעושה זאת המון שנים ולא יומיים כמו רוב הרופאים !

03/12/2011 | 17:05 | מאת: ד"ר כהן שרית

לשקעים מתחת לעיניים מומלץ להזריק נגזרות של חומצה היאלרונית דוגמת סטילאג'.עצם אפקט מילוי השקע מטשטש את הכהות בשל מחיקת ההצללה הנוצרת בין קעירות השקע לקמירות הלחי.סטילאג' כאמור הינו נגזרת של חומצה היארולורנית,חומר טבעי המצוי במשתית הבין תאית בשכבת העור המרכזית,וניתן למלא/לטשטש בעזרתו גם את השקעים/חריצים בין האף לפה.טכניקת הזרקה מתקדמת הינה הזרקה באמצעות קנולה,מוליך עדין שקצהו כהה (ולא חד בנגוד למחטים)ןמאפשר הזרקה הממזערת את הטראומה לרקמה,ולפיכך את הופעת שטפי דם.בטכניקה זו ההזרקה נטולת כאב וניתן להזריק שטח גדול יותר בדקירה אחת.מצויין לעיצוב נפחים.הקנולות משווקות בגדלים שונים בהתאם לסמיכות החומר המוזרק ולצפיפות הרקמה המוזרקת.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים