עיגולים שחורים מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

02/10/2011 | 12:37 | מאת: אורה

יש לי עיגולים שחורים מסביב לעיניים וזה רק הולך ומחמיר זה התחיל בגיל ההתבגרות וממשיך כבר הרבה שנים שמעתי שיש טיפולים בלייזר לתופעה הזו או בהזרקת חמצן כלשהו הייתי מעוניינת לדעת מה הדרכים לטפל והאם משחות להבהרה יעזרו ואם כן אילו כי זה לא כהויות רגילות אני פשוט נראת כאילו קיבלתי בוקסים בעיניים רק בלי נפיחות ואיפלו איפור טוב לא עוזר, מה אפשר לעשות ?

03/10/2011 | 22:52 | מאת: ד"ר כהן שרית

לכהויות סביב העיניים סיבות שונות-שקיפות כלי דם תחת עור דק, פגמנציה שמקורה גנטי בעיקר בכהיי עור ממוצא ים תיכוני,עור דק והעדר שומן תת עורי על פני הרכס התחתון של הארובה,מצבים של דלקת כרונית/אלרגיה של עפעף תחתון,ומבנה שקוע של העין.חשוב לקבוע מהו הגורם ע"מ לתאם טיפול אופטימלי.כאשר מדובר בשקע הדמעות ניתן לטשטש כהויות ע"י הזרקה של חומצה היאלורונית דוגמת סטילאג', כך גם במבנה של עיניים שקועות ניתן לשפר ע"י הזרקה.במקרים של בצקות כרוניות ובשקיפות של נימים-דווח על שיפור בטיפול בליזר למתאימים כמובן.פגמנטציה גנטית קשה לטיפול,ניתן כמובן לטשטש ע"י קונסילר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים