מה ההבדל בין סטילאז' לרסטילן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/06/2011 | 22:19 | מאת: מיכאלה

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין סטילאז' לרסטילן ? אני מקבלת טיפול ברסטילן ואני לא הכי מרוצה מהתוצאה האם סטילאז' יכולה לסייע יותר ? יש לי קמטים באיזור הלחיים

15/06/2011 | 12:48 | מאת: דליה נווה

נאמר לי על ידי הרופא שלי שהסטילאז חומר מאוד חדש בארץ ולא הוכחה עמידותו ותוצאותיו לאורך זמן -אני ממליצה לך ללכת על חומרי מילוי שכבר המון שנים בשימוש והוכיחו את עצמם לאורך שנים !!!

15/06/2011 | 16:42 | מאת: מיכאלה

שלום דליה, תודה לך על המידע, אך אני מעדיפה לקבל את התשובה מהרופאה

16/06/2011 | 00:37 | מאת: ד"ר כהן שרית

סטילאג ורסטילן הינם קווי מוצרים מתקדמים המורכבים מנגזרות של חומצה היאלרונית ,חומר טבעי המצוי בחלק האמצעי של העור-בדרמיס.הן לסטילאג והן לרסטילן קו מוצרים השונים זה מזה בדרגת הסמיכות ומיועדים להזרקה לשכבות שונות בהתאם לצפיפות הרקמה באזור המוזרק.בחלק ממוצרים של החומרים שנזכרו יש לידוקאין, חומר מאלחש המאפשר הזרקה כמעט נטולת כאב.קווי מוצר סטילאג ייחודים בתכולה של מניטול-חומר נוגד חמצון .חומרים אלו ידועים כמעכבי הזדקנות-אנטי-אגינג'.

16/06/2011 | 00:45 | מאת: ד"ר כהן שרית

בהמשך לשאלתך מיכאלה,קשה לקבוע מדוע אינך מרוצה מההזרקה מבלי לבדוק.ללא ספק יתכן כי מדובר בגורמים שאינם קשורים לאיכותו של החומר המוזרק כגון טכניקת ההזרקה,הנפח המוזרק או ציפיות שלא יקבלו מענה מושלם ע"י הזרקה בלבד אלא דורשות התערבות כירורגית וכו'.באזור הלחיים לעיתים מדובר בקמטוטים שהם פועל יוצא מאיכות עור ירודה בגיל המתבגר ולאו דוקא מאובדן נפח. חשוב אם כן לקבוע מהי הבעיה ע"מ לתעל לפתרון הולם.בהצלחה!!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים