בהחלמה מניתוח להסרת גידול _ליפוסרקומה)

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

23/06/2012 | 20:22 | מאת: משה

לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח להסת הגידול, מבית החזה ועד לשק האשכים. הכאבים חזקים עדיין, אבל מודאג בגלל נפיחות גדולה מאוד בשק האשכים שאינה מתמעטת, ולהיפך. מה המשמעות של ההתנפחות הזאת, ןאיך אפשר להחית ולהעלים אותה ?

בוקר טוב, חסרים הרבה מאוד פרטים כדי שאוכל לתת לך תשובה קצת יותר רצינית. אני מציע שתפנה עם הבעיה הזו לכירורג/ האונקולוג שלך שיודעים איזה גידול בדיקו היה לך, למה עברת ניתוח כזה, איזה ניתוח בדיוק עברת, האם קבלת הקרנות וכימותרפיה וכדו'. בלי זה אי אפשר לתת תשובה. יום טוב, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן