האם יש תרופה לסרטן שלא מספרים עליה ?

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

15/04/2012 | 22:45 | מאת: עומרי

שלום, האם יש תרופה לסרטן שיכולה להציל אנשים? כי זה לא יתכן שבכל העולם רפואה כזאת גדולה ואין תרופה אחת שיכולה להציל 100%. לאמא שלי יש סרטן גרורתי בכבד בעצמות בסרפת בגב ברגליים. אין כלום לעשות כל הבתי חולים שיש אני כבר עובר עם המחלה הזאת 8.5 שנים לאמא שלי היה סרטן 4 שנים היא הבריאה וחזר לה אחרי שנתיים והיה לו רק הרופאים כל הזמן אמרו זה פריצת דיסק. אין כלום לעשות בבבקשה אם יש משהו תגידו פה . ניסנו כמעט את כל הטיפולים החימוטרפים וכלום לא עזר בבקשה עזרה.

אין תרופה אחת יעילה לסרטן כיון שכל גידול מתנהג אחרת ומגיב אחרת לטיפולים.לא ברור לי איזה גידול יש לאמך ומה מצבה, אבל בכל מקרה זו שאלה לאונקולוגים וכן בפורומים אונקולוגיים. צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן