איבוד תיאבון

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

15/03/2012 | 20:44 | מאת: אבי

שלום גידול סרטני התגלה אצלי בושט בחיבור עם הקיבה . קיבלתי טיפול כימותרפיה שהסתים ב 1 לדצמבר האחרון . ב 8 לינואר עברתי ניתוח בו הוסר הושט והקיבה חוברה לחלק העליון שלא הוסר בבטני הושאר צינורית להזנה במכשיר קנגורו מאז אבידתי תיאבון. מאז תחילת הטיפול משקלי פחת ב 12 קילו ( היום 71 קילו) היו ימים בהם הצלחתי לאכול יותר ותיגברתי במזון מסוג ג'יביטי באמצעות הקנגורו בימים האחרונה חלה נסיגה ואני בקושי אוכל דרך הפה. מתגבר בגביטי שאלותי- כמה זמן יחלוף עד לחזרה לתיאבון? האם קיימת דרך להאצת חזרת תיאבון הומלץ לי לקבל רישיון לקנביס רפואי. האם ישנם הוכחות ליעילות החומר? בברכה אבי

שלום, לא ניתן לקבוע בוודאות מתי יחזור לך התיאבון-אבל רוב הסיכויים שעם הזמן התיאבון יחזור. לגבי קנביס- יש הוכחות מדעיות טובות מאוד ומרובות שקנביס מגביר תיאבון ומשפר הנאה ממזון. זה בהחלט יכול לעזור. שיהיה בהצלחה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן