הקרנות

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

01/08/2015 | 22:50 | מאת: רונית

אני מתחילה השבוע הקרנות (באזור הצוואר והמידיאסטום) ומשיטוט באנטרנט- זה עד כדי כך נורא?? האם לכולם יש קושי בליעה וכוויות ? האם ההחלמה כל כך ארוכה מהדבר כמו שמתארים? למה לצפות? הרופא אמרה שיש לצפות לזה אבל לא חשבתי שזה כזה נורא.

בוקר טוב, יש תופעות לואי לכל דבר שעושים בחיים (גם ללחצות כביש...)- השאלה אם "זה כל כך נורא"- היא מאוד אינדבדואלית, והתחושות של תופעות הלואי הם משהו סובייקטיבי המשתנה מאדם לאדם. לא הייתי מסתמך על נסיונם של אחרים שטרחו לפרסם את סבלם באינטרנט- מטבע הדברים תמיד יכתבו אנשים שסבלו יותר מתופעות לואי, והתיאורים יהיו יותר קשים. האם זה אומר משהו על איך את תרגישי? ממש לא! זה משהו שאת תגלי רק אחרי שיתחילו הטיפולים, ואי אפשר לנבא עד כמה זה יפריע לך. שיהיה בהצלחה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן