החלמה אחרי הקרנות באיזור הלוע

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

04/12/2014 | 11:18 | מאת: ו.ח.

אבי כשנה אחרי הקרנות לאיזור הגרון. עדיין מוזן דרך פג כי אינו עולה במשקל ומתקשה באכילה בעיקר בשל תלונות על טעם רע בפה. האם יש רופא שתוכל להמליץ עליו שמתמחה בשיקום בלוטות הטעם והרוק?

בוקר טוב, כפי שציינת ההקרנות גרמו לשינויים בבלוטת הרוק ובחוש הטעם של אביך. אין טיפול משקם מיוחד לתופעה ויש סיכוי כי עם הזמן המצב ישתפר. מעבר לזה צריך לנסות להתאים לו את התזונה לפי רצונו ולפי הצרכים התזונתיים שלו, והייתי מציע שתפנו לדיאטנית שתנסה לבנות יחד איתו תכנית תזונתית שתהיה מספיק סבירה מבחינת הטעם וגם מבחינת מרכיבי התזונה. בהצלחה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן