אגוזי 5

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

14/03/2013 | 11:38 | מאת: איילה יוסף

אני חולה אונקולוגית סרטן השד אם בעיה לופטית ביד שמאל עברתי טיפול של פיזרוטרפיה שנימשך כ10 טיפולים וכיום היד התנפחה וגם יש לי כאבים לתחת לבית השיחי ממשיכה אם חבישה רוצה לקבל יעוץ למה כואב האם זה קשור לניתוח שעברתי לקיבוע החוליות הצואר עגב לא נותחתי על השד לא הוציאו לי דגימו מבלוטות הלימפה מקווה לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה

לא כלכך ברור לי האם קבלת הקרנות לשד והאם עברת ניתוח כלשהו בשד. נשמע לי שהבעיה לא קשורה לניתוח קיבוע חוליות בצואר, אבל צריך פרטים קצת יותר מפורטים בכדי לתת תשובה מלאה, בברכה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן