שיעול כרוני

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

28/10/2012 | 19:23 | מאת: יעל

שלום,לפני 7 שנים עברתי ניתוח טימומה עם הקרנות ולאחר שנה התחיל לי שיעול כרוני הנמשך 3 שעות בשעות הבוקר ונרגע לאחר מכן. לאחרונה כבר חצי שנה השיעול ממשיך יותר משעות הבוקר ויש לי קוצר נשימה נוראי כל הרופאים לא מוצאים פתרון לבעיה שלי ואיני יודעת כבר מה לעשות. אשמח אם תגידו אם המרפאה מטפלת בבעיה זאת ,תודה רבה!

שלום יעל. לשיעול כרוני סיבות רבות ולפעמים צריך לבצע הרבה בדיקות בשביל להגיע לאבחנה. את צריכה לעבור לכל הפחות הדמיה (CT/MRI) של הצואר והחזה, בדיקת תפקודי ריאה כולל פעפוע פחמן חד חמצני (DLCO) , בדיקת רופא אף אוזן גרון עם לרינגוסקופיה, ולשקול אולי גם ברונכוסקופיה ואולי גם ססטרוסקופיה. כמו שאת מבננה זה לא משהו שניתן להנות עליו ברגל אחת. המרכז שלנו נותן לך יעוץ איך להתקדם- אנחנו לא מבצעים בדיקות אצלינו ולא מבטיחים שנפטור את הבעיה אבל נוכל להציע לך איך להתקדם. לפגישה: 03-9193333

מנהל פורום החלמה מסרטן