elephantialis-elephandroma

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

01/11/2003 | 11:52 | מאת: איריס

שלום שמי איריס ושאלתי לגבי מחלת כלי דם-elephandroma-האם ניתן לטפל בה באמצעות תא לחץ-כיצד נעשה הטיפול -האם ניתן לבצע זאת דרך קופת חולים? ,תודה איריס

שלום לאיריס, מחלת ה - Elephandroma היא מחלה של כלי הלימפה וגורמת להפרעה קשה בניקוז ומכאן לסימנים הקלינים. אין כאן בעיה של חוסר חמצן לרקמה ועל כן טיפול בעזרת תא לחץ לא יעזור. במידה ואת חיפאית וחברת קופ''ח תוכלי לפנות לדר' משה קוליקובסקי מנהל המרפאה לריפוי פצע במרכז רפואי לין המתמצא היטב בנושא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)