טלסמיה מיינור וצלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/08/2014 | 17:52 | מאת: סער

ד"ר מלמד שלום! הייתי רוצה לדעת האם קיימת בעיה כלשהי לצלול במקרה של טלסמיה מיינור (רמת ההומגלובין של כ:11.5-12), בספירה האחרונה 12. בנוסף - האם קיימת בעיה של צלילה תוך טיפול עם כדורים נוגדי דיכאון כגון לוסטרל, אלטרולט. תודה רבה רבה סער

שלום לך סער, לגבי הטלסמיה ורמת ההמוגלובין כזו אין אני רואה בעייה כל זמן שאתה נמצא במעקב ובאיזון. כמובן יש להתייעץ עם הרופא המטפל. גם לגבי שימוש בכדורים אלה איני רואה בעייה כל זמן ששומרים בקפדנות על כללי בטיחות עם שכל ישר.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)