שבר מאמץ בחוליה L5 שלא מחלים לבן 14

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

08/04/2014 | 07:02 | מאת: אביתר

שלום רב. בני הוא בן 14 ושיחק כדורגל במיוחד על בסיס יומי בקבוצה. החלו כאבים בעת ולאחר פעילות בלבד לפני 6 חודשים. מאז נמצא במנוחה וטופל על ידי פיזיוטרפיסטים. לאחרונה נעשה MRI ו CT ואובחן השבר בחוליה L5. האם טיפול בתא לחץ עשוי לעזור. בברכה

שלום לך אביתר, אכן שאלתך במקום לאור הרציונאל לגבי השפעתם של המנגנונים הפיסיולוגים הפועלים בעת מתן מינוני חמצן גבוהים בטיפול בתא לחץ. אך אין עדיין מספיק מחקרים מבוקרים ודיווחים קליניים בנושא הספציפי של איחוי שברים "קשיי איחוי". הוריית טיפול זו גם איננה בסל השירותים. התקשר ליתר מידע - 048377851 או 048377812 וננסה לעזור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)