פעילות יתר של בלוטת התריס וצלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/06/2013 | 10:50 | מאת: בן

דר' מלמד שלום, בבדיקות דם האחרונות שלי התגלו ערכים חריגים של בלוטת התריס: TSH 0.02 T4 30.6 T3 4.44 יש לי פגישה בשבוע הבא עם אנדוקרינולוג לגבי המשך בדיקות וטיפול. האם מצב זה פוסל מצלילה או האם יש איזשהו טיפול תרופתי או אחר שעלול לפסול מצלילה? תודה.

שלום לך בן, כללית איני רואה בעייה, במיוחד כל זמן שמקפידים על כללי הבטיחות בצלילה הספורטיבית. תמיד יש לזכור כי פעילות בתווך התת מימי עלולה להביא שאיפת מים לדרכי נשימה בעת עירפול הכרה. לגבי כל הההשלכות האחרות התיעצי עם הרופא המטפל.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)