צלילה לאחר פנאומומדיאסטינום ספונטני

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/10/2012 | 01:26 | מאת: דודי

שלום. אני בן 24 בריא ובכושר (ריצה בעיקר). לפני כ5 שנים עברתי אירוע של פנאומומדיאסטינום ספונטני. לא נותחתי וגם לא עשו לי צנתר או נקז. ברצוני לעשות קורס צלילה והבנתי ששינוי לחצים יכול לגרום לבעיות. יש לציין שאני בריא ואף טסתי כבר מספר פעמים מאז האירוע (אינדיקציה להפרשי לחצים). האם יש סיכוי לעשות קורס צלילה? תודה

שלום לך דודי, מצטער, אך אירוע ספונטני שכזה בלי סיבה כמו חבלה או כל סיבה אחרת ברורה, לדעתי פוסל חד משמעית מלעסוק בצלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)