תא לחץ לעיכוב התפתחותי

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

14/08/2020 | 01:08 | מאת: משה

שלום. יש לנו ילד בן כמעט שנה וחצי שיש לו עיכוב התפתחותי שמתבטא בעיצוב בדיבור עיכוב בהתפתחות מוטורית וקושי האכילה עצמאית. רצינו לשאול האם תא לחץ יכול לעזור? תודה רבה

שלום לך משה, יש חשיבות גדולה לאיבחון הבעייה הפתולוגית הגורמת למצב שאתה מתאר. במידה והבעייה קשורה בירידה בחימצון רקמות על רקע פתולוגיה בזרימות הדם למוח או בבעיה נשימתית בלידה, יש וטיפול בתא לחץ עשוי לעזור. פנה לרופא הילדים, יש מאמרים בנושא זה והקשר לתא לחץ במאגרי המידע.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)