שימוש בתא לחץ כמשקם רקמות במוח לאחר דימום ספונטני

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

13/01/2020 | 11:52 | מאת: ירון

שלום דוקטור מלמד, אשמח לשמוע את חוות דעתך ביחס ליעילות השימוש והסיכונים הכרוכים בשימוש בתא לחץ בעקבות מפרצת במוח..אני שצעתי על מרכז סגול העוסק בכך..ואם תוכל לתת פידבק על המקום אשמח לשמוע ..כמובן במידה וזה לא מסבך אותך. תודה מראש ירון

שלום לך ירון, ראשית "מפרצת במוח" לכשעצמה אינה בשום אופן אינדיקציה לטיפול בתא לחץ, (יש גם לקחת בחשבון שערכי חמצן גבוהים במיוחד עלולים להעלות לחץ דם) . במידה והמפרצת גורמת לדימום עם נזק לרקמת מוח, טיפול משולב בתא מחייב שיקול מיוחד וכל מקרה ידון לגופו ולאחר בדיקות ספציפיות. מרכז תא לחץ ע''ש סגול בבית החולים אסף הרופא הינו מרכז מקצועי רב הישגים וצוות ראוי וכדאי להתייעץ איתם.

22/01/2020 | 20:58 | מאת: ירון טוינה

תודה, דוקטור מלמד יהודה. מודה לך על התשובה. אני אנצל בימה זו בלהתייחס לץרופה שמהווה חשד עמוק לאירוע המוחי שלי היא תרפת הויואנס המיועדת לקשב וירכוז..התרופה מכילה נגזרות של קוקאין ..החשודות כמפוצצות ורידים..ה fda ציין שהתרופה יכולה לגרום למוות פתאומי ושווץ מוחי..לא מופיע כתופעת לוואי בעלון למשתמש בה

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)