בחילה וסחרחורת מתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

07/11/2019 | 00:03 | מאת: ארי

טיפול שלישי בתא לחץ לאחר איבוד שמיעה פתאומי, ולאחר חצי שעה הרגשת סחרחורת קשה וכמעט התעלפות לאחר כמה דקות שהוציאו אותי. מאז , כבר גמה שעות מרגיש בחילה, חולשה והתכווצויות קלות. מה לעשות?

שלום לך ארי, פנה מידית לרופא תא הלחץ שמטפל בך. יכולות להיות כמה סיבות לתסמינים אלה, החל מפגיעה בקרום החלון המחבר בין האוזן הפנימית בה אבר שיווי המשקל לאוזן התיכונה כתוצאה מפמפום חזק מדי ואי שיווין לחצים, מן הראוי שתיבדק אצל רופא א.א.ג.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)