אישור לצלילה כוכד שני לאחר צינטור וארוע של התקף לב

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/02/2019 | 13:37 | מאת: שמחה בדנס

שלום, עברתי צינטור והתקף לב קטן לפני כשנה. אני רוצה להמשיך בתחביב הצלילה. לכן, אני מחפש קרדיולוג שהוא גם רופא צלילה. פרופ אילן ג. בחול. האם אתה מכיר אדם בעל התמחויות כאלו.

שלום לך , במידה ויש לך אישור הקרדיולוג המטפל שההחלמה מלאה ואתה רשאי לכל פעילות גופנית פנה לאחד מרופאי הצלילה הבכירים להערכה עם כל תוצאות הבדיקות והוא ינחה אותך במידה ויש צורך בבדיקה נוספת לצורך קבלת האישור. רשימת רופאי צלילה בכירים תוכל לקבל ברשות הצלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)