טפול בתא לחץ בהפרעת קשב ורכוז

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

08/12/2018 | 20:21 | מאת: דולי

האם אתם מקבלים אנשים הסובלים מ adhd ואם כן האם נתן לבצוע באופן פרטי

שלום לך דולי, תסמונת ה adhd, הפרעות קשב וריכוז, רחבה מאוד שהגורמים לה רבים ושונים. אפשרות הטיפול בתא לחץ לתסמונת זו נמצא במחלוקת ועדין חסרים לראייתי, תימוכין רפואיים מקצועיים מספקים על מנת להמליץ עליו למרות שיש פה ושם דיווחים חיוביים במקרים מסויימים. פני לאחד משני מרכזי תא הלחץ ליתר פרטים, בבית החולים אסף הרופא שבצריפין או בבית החולים אלישע שבחיפה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)