ירידה פתאומית בשמיעה באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/10/2018 | 10:38 | מאת: עמרי גולן

שלום מדובר על ילדה בת 4 שירדה מטיסה וסמוך לנחיתה התלוננה כל אוזן סתומה רופא משפחה שלח לרופא א.א.ג שראה שעווה באוזן וקיבלה טיפול במרכך שעווה שבוע לאחר מכן נעשתה שטיפה אשר בתום השטיפה לא הביא לשיפור בשמיעה נשלחה לבדיקת שמיעה שהראתה 10% שמיעה כעת מקבלת טיפול פומי למשך 10 ימים אך עדין בדיקת השמיעה לא נצפה שינויי האם לדעתך יש למצות את המלצת הרופאים להמשיך בטיפול מקומי של סטרואידים או להתחיל בטיפול בתא לחץ והאם אין סכנת פגיעה באוזן השומעת בעת מתן טיפול בתא לחץ

שלום לך, כללית וחשוב, טיפול בתא הלחץ לא יזיק במידה ויעשה על ידי צוות מקצועי. מן הראוי שרופא א.א.ג יעשה אבחנה מדויקת לגבי הסיבה לירידה בשמיעה כולל בדיקות נוספות ורק לאחר מכן תישקל האפשרות לטיפול בתא הלחץ.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)