רפואה היםרברית לגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

09/10/2018 | 06:31 | מאת: שלמה

שלום, אני בן 65 ובריא באופן כללי, אבל עם כאבי גב תחתון ובעיות שינה. אני מעוניין בטיפול בתא לחץ בנושאים הללו וגם כטיפול אנטי אייג’ינג. האם זה מומלץ? איפה ניתן לעשות כת זה? בתודה, שלמה.

שלום לך שלמה, ישנן הוריות טיפול מוגדרות ומוכחות לתא הלחץ, 15 מהן כבר בסל השירותים של משרד הבריאות משנת 1986 ובחודשים אלה עומדות להתווסף עןד הוריות טיפול מוכחות . לתסמונות שאתה מתאר אין עדין הוכחה מחקרית מקצועית רפואית מספקת ליעילות הטיפול בתא לחץ.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)