צלילה עם עדשות קשות וחשש מפני פגיעה בעיניים בשל לחץ הקיים ככל שמעמיקים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

24/09/2018 | 22:36 | מאת: נעם

אני משתמש בעדשות קשות בלבד היות ורק הן מסייעות לי במצב העיניים שלי, בהתחשב במספר הגבוהה שלי, הנובע ממחלת קרקטוקונוס. אני מעוניין לבצע צלילות אך הבנתי שישנו עניין לא לצלול עם עדשות קשות, דבר שימנע ממני לראות ברור ולהתמצא במרחב בצורה מיטבית. הייתי רוצה לדעת מה הבעיה לצלול עם עדשות קשות? ובמידה ואי אפשר לצלול איתן, מה ניתן לעשות על מנת לראות טוב בעת הצלילה?

שלום לך, כללית, עדשות רכות מעודפות בצלילה מאשר קשות, לעיתים בעת עליה מצלילה עלולות להיווצר בועיות קטנטנות בין העדשה לקרנית. יש אפשרות למתקן משקפי ראייה בתוך מסכת הצלילה. רצוי שתתייעץ עם רופא עיניים שהוא גם רופא צלילה או המבין בצלילה..

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)