אישור רופא צלילה לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/09/2018 | 20:11 | מאת: ielyada

שלום. חיפשתי ברחבי הפורום שאלה\תשובה בעניין שלהלן, אך לשווא. אני צולל *2 . עברתי צינתור והשתלת תומכנים לפני כשנה (כטיפול מונע. לא עברתי התקף). שאלותי הן: 1. האם יש למישהו כאן ניסיון עם זה? 2. מה הסיכון שתהיה לי בעיה עם זה ? 3. האם חברת הביטוח תדרוש אישור מרופא צלילה ? תודה.

שלום לך, כללית לדעתי, מצב לאחר צנתור והשתלת תומכנים אינו מהווה בעיה לצלילה במידה ועבר זמן החלמה כיאות ובדיקות מאמץ וכו' על ידי קרדיולוג המאשר כשירות לכל פעילות גופנית. כשירות רפואית לצלילה ספורטיבית יכולה להינתן על ידי כל רופא צלילה בכיר בהתחשב בתוצאות בדיקות ואישורו של הקרדיולוג . קרוב לוודאי שחברת הביטוח תדרוש את אישורו של רופא הצלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)