טיפול בפיברומיאלגיה באמצעות תאי לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

27/03/2018 | 20:29 | מאת: אמא זועקת לעזרה

שלום רב . אובחנה פיברומיאלגיה לאחר התהליך תדרדרות כאב שהחל מדלקות והתדבקויות בכפות הידיים , המשיך למרפקים , לכתפיים והתפשט לכל הגוף .עשרות סוגי טיפול לא הועילו .כרגע הגדרת 100% נכות . שאלתי הנואשת : א. מה אחוז הסיכוי להירפא באמצעות טיפול בתאי לחץ ? ב. לאחר כמה טיפולים אמורים להתחיל לראות שיפור ? ג. מה הוא טיפול הזרקת תאי גזע ואיך משלבים בין הטיפולים ? חג פסח קסום ונפלא אמא זועקת לעזרה

שלום לאמא, אכן בשנים האחרונות מצטברים נתונים במחקריים רפואיים כי טיפולים בתא לחץ עשויים לעזור במקרים מסוימים של תסמונת הפיברומיאלגיה. הוריית טיפול זו אינה בסל השירותיים, בדרך כלל נדרשים טיפולים רבים, 60 מפגשים יום יומיים של שעתיים ביום וכל מקרה לגופו באשר לסיכויי הריפוי. ליתר פרטים יכולה את להתקשר למרכז תא לחץ באסף הרופא או לתא הלחץ של רמב''ם\אלישע בחיפה.

29/03/2018 | 22:05 | מאת: אמא זועקת לעזרה

תודה על תשובתך פניתי פורום הזה בהמלצת מי שענה לי במרכז לתאי לחץ ברמב"ם . כמענה לשאלותי קבלתי המלצה לשאול בפורום . איפה אם כן אוכל לקבל מידע ? מאחלת חג שמח

לקבלת מידע ביחידת תא הלחץ באסף הרופא 089779393, 089779395. ברמב''ם\אלישע - 048377851. 048377812. 048300055 FAX

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)