צלילה וכדור נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/03/2018 | 21:31 | מאת: מיני

שלום, התחלתי ממש השבוע לקחת כדור ויאפקס נגד דיכאון. כרגע במינון נמוך וכנראה יעלה בהמשך. בעוד כחודשיים אני אמורה לצאת לפרוייקט צלילה, רוב הזמן בעומק רדוד (4-5 מטר). בפגישה עם הפסיכיאטר שכחתי לשאול וכרגע הוא לא בארץ. האם מותר לצלול עם הכדורים? תודה

שלום לך, כללית, צלילה ספורטיבית טובה ונעימה כתרופה אנטידיכאונית מומלצת ביותר. כמובן תוך שמירת על כל כללי הצלילה הבטוחה. ספציפית, בהתחשב בכך שאת כבר עברת קורס צלילה, איני רואה בעייה, איני מכיר את תופעות הלוואי של תרופה זו, מן הראוי שתשאלי את הרופא המטפל ותנהגי על פי השכל הישר.

13/03/2018 | 12:46 | מאת: מיני

תודה רבה!

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)