האם תא לחץ יעזור לטיפול במקרה של מחלת האלצהיימר

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

22/09/2017 | 21:52 | מאת: Saleem

אמא שלי בת 82. שנים מזה כי שלוש שנים התחילו אצלה בעיות זכרון .המחלה שלה התקדמה אצלה כצפוי ואבחן אצלה אלצהיימר במעק שלה הומלץ על טיפול ב sirqule ו cipralix שיציב את מצבה הנפשי במעט.ברע רק אוסטיופירוזיס .היא צריכה עזרה הכל ה ADl שלה עם עובדת זרה 24שעות .אמי לא עצמאית בכלל היום . האם הטיפול בתא לחץ יעזור לה ? סליחה אם הארכתי טיפה תודה רבה מראש

שלום לך חנה, עדין אין כל הוכחה מקצועית רפואית ראויה שטיפול בתא לחץ יכול לעזור במחלת האלצהיימר. מחלה זו קשורה בפתולוגיה ניוונית וברוב המקרים אינה קשורה בבעיית חוסר חמצן לתאי המוח אלא בהתנוונות נוירונים ובשקיעת חומר חלבוני.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)