בדיקת דם לבתי בת ה 8

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

05/02/2015 | 15:21 | מאת: צחי

שלום רב... לאחרונה בתי מתלוננת על כאבים ברגליים עד כדי שבשבוע האחרון , היה לה ממש קשה ללכת , אך עניין הכאבים היה בא והולך on-off... אורטפד שהיינו אצלו ביקש שנערוך בדיקת דם כללית. היום היינו בבדיקת הדם לבתי בת ה 8 וחזרו התוצאות. כל התוצאות היו בתוך תחום הנורמה פרט לשלוש : RDW-SD - 38.8 fL Eosinophils % - 7.0 % Creatine Kinase - 178 U/L לאחר חיפוש באינטרנט , לא הצלחתי למצוא הסבר שבערך יניח את דעתי. יש לציין שבתי שוקלת קצת יותר מהנורמה לגילה...( לא שמנה , אך לא רזה ) אשמח באם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא.... תודה צחי

שלום נדמה לי שאין חריגות באמת בבקשה שלח את כל תוצאות הספירה בכדי שאוכל לנתח את כל הנתונים דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים