LDH 360

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/09/2014 | 05:35 | מאת: א

ד"ר לוין שלום, מזה כשבועיים אני סובל מחום שעולה בעיקר בערב (38.5), הזעות, וצמרמורות קור. בדיקות דם שנעשו הראו שרשמת ה-LDH מעל הנורמה (360) אך יתר התוצאות היו תקינות. בנוסף עברתי CT חזה שגם יצא תקין. אציין כי אני נמצא בארה"ב ונכון לעכשיו הרופאים שבדקו אותי לא מצאו לנכון לבצע בירורים נוספים. (לדבריהם ייתכן והחום ויראלי) רציתי לדעת אם חום במשך שבועיים ללא סיבה+רמת LDH גבוהה יכולה להעיד על לימפומה ואם כן איזה בדיקות עלי לבקש שיעשו מלבד בדיקות הדם שביצעו וCT חזה. אודה מאד לתשובתך.

שלום כן חום ממושך מזעות לילה יכולים להחשיד ללימפומה , כמו גם להרבה מחלות אחרות בעיקר מחלות זיהומיות המלצתי לבצע בירור יסודי ומעמיק בכל הכיוונים לגביLDH לא מדובר בערך מוגבר באופן משמעותי ולכן הוא אינו נתון משמעותי נוסף באבחון רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים