תוצאות בדיקת

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

18/05/2014 | 22:37 | מאת: הורים מודאגים

הבת שלנו כיום בת שנה וארבעה חודשים. כבר שבוע וחצי סובלת מחום, חוסר תאבון ואי שקט באופן כללי. מאז שלשום סירבה לאכול בכלל, גם לא את הפורמולה ורק שותה מים ורוצה לישון. הרופא בדק ולא מצא דלקת באזניים/ בריאות/ בגרון ושלח אותנו לבצע בדיקת דם. התוצאות מדאיגות אותנו- רמת הCRP היא 5.2, רמת הALT היא 207 (!) ורמת הAST היא 264 (!). אנו מודאגים מאוד ונשמח להתייחסות במהרה.

שלום הבדיקות אינם תקינות ומצביעות על דלקת בכבד. רצוי לחזור לרופא הילדים להמשך בירור דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים