לוקמיה-apl-aml

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

09/07/2012 | 14:32 | מאת: סיגל

שלום רב,בת 22,לאחר טיפולים כימותרפיים.ממשיכה טיפול בכדורים: מעוניינת לדעת האם התרופות הנ"ל מזיקות לפיריון ומומלץ להמשיך ולהזריק דקפפטיל. פורינטול-100מ"ג כל יום מטרוטקסט-פעם בשבוע-20מ"ג אטרה-פעם בשבועיים כל3חודשים-8כדורים ליום. תודה.

סיגל שלום ראשית המלצות בנושא רגיש וחשוב שכזה ברור שצריך לקבל מהרופא המטפל אשר בקי בכל פרטי הפרטים ולא באינטרנט! שנית מדובר בטיפולים כימוטרפיים ועקב הסיכון לנזקים לעובר אני ממליץ להשתמש באמצאי מניעה מתאימים רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים