לימפוציטים נמוכים ילדה בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

12/11/2018 | 14:18 | מאת: איילת

בת שנה וחודשיים סובלת כבר שבוע ממשהו שנראה כמו וירוס לא ברור שגורם לה בעיקר לעייפות וחולשה. בבדיקת דם עולה כי אחוז לימפוציטים נמוך מאוד מהטווח. התוצאה היא 33.6% והטווח הוא בין 50-70. הערך המוחלט הוא תקין אבל בטווח הנמוך. אחוז הניטרוציטים קצת גבוה הערך העליון הוא 50 והתוצאה היא 56% מודאגת מאוד... יש סיבה לדאגה או עוד בדיקות שצריך לעשות?

שלום ספירה כזו יכולה להיות ספירה תקינה ורגילה בילדה בת שנה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים