בדיקות דם ילדים צמחונים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

06/06/2018 | 15:52 | מאת: שירלי

הילדים שלי בני 9 נשלחו לספירת ובדיקת דם וכן פריטין. החריגות אצל אחד הילדים: Lym% 34.2 Eos% 7.1 Creatinine 0.47 Iron 46 Ferritin16 השאר בטווח הוא צמחוני כבר שנתיים. לא אוכל גם דגים. מאוד רזה (מלידה). התפתחות תקינה לחלוטין. אצל הילד השני: Creatinine 0.47 Potassium 5.1 השאר בטווח הילד רזה מאוד, צמחוני (אבל אוכל דגים) והתפתחותו תקינה. מה אומרות החריגות? תודה!

שלום אני מאד שמח שיש לויי רפואי לצמחונות מגיל צעיר. חשוב לאתר חסרים מוקדם ולטפל בהם. הממצא העיקר הוא חשד לחסר ברזל בילד הראשון. בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים