ערכים חריגים בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

27/05/2018 | 22:53 | מאת: בתיה

ערב טוב, עשינו בדיקת דם שגרתית לתינוקת שלי בת 11 חודשים. יצאו ארבעה ערכים לא תקינים, ואין לי מושג מה זה אומר... מונוציטים: 1.24 (Platelets (PLT: יצא 522 כשהגבול העליון הוא 450 לימפוציטים: באחוזים יצא נמוך (60.7), והערך האבסולוטי 6.24 אאוזינפילים: באחוזם יצא גבוה (3.4) וערף אבסולוטי 0.35 התינוקת היתה מקוררת בימים האחרונים (נזלת ושיעול), בנוסף,בארבעה ימים האחרונים היא עושה צואה הרבה יותר מהרגיל... אשמח לתשובתכם המהירה :(

שלום ממליץ לא לבצע בדיקות שגרה כאשר הילד חולה אפילו באופן חלקי. הבדיקה העיקרית אשר חורגת מהצפוי היא מספר הטסיות אשר יכולים לעלות בזמן זיהום / דלקת ממליץ לחזור על ספירה בעוד 2-4 שבועות בזמן בריאות מלאה ואז להחליט האם יש בעיה כזו? בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים