בדיקות דם חומצות אמינו

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

18/09/2016 | 09:43 | מאת: ע.

שלום. בת 9.5, פגית בשבוע 33, מצוקה עוברית. מאובחנת כיום כADHD, לא מטופלת תרופתית לוקחת ברזל הבדיקות נעשו עקב שינויים התנהגותיים תוצאות הבדיקות: ALANINE - 491 NMOL/ML טווח נורמה - 158-314 ARGININE - 174 NMOL/ML טווח נורמה - 38-98 GLUTAMIC ACID - 115 NMOL/ML טווח נורמה 11-51 קבענו כמובן תור לנוירולוג ששלח אותנו. אלפי תודות

שלום מצטער אבל אינני מבין בבדיקות מטבוליות כאילו חשוב להעזר בנירולוג או רופא המטפל בנושאים מטבוליים בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים