שאלה דחופה לרופא ילדים. נשמח לתשובה מהירה. תודה רבה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

16/08/2017 | 21:17 | מאת: שיר

בני בן 3.7 הופנינו לבדיקות דם ע''י רופאה התפתחותית בשל טונוס שרירים נמוך וגמישות יתר. בבדיקה יצא. Ck 250 בלוטת התריס שלו תקינה... אני קצת לחוצה. הרופא אמר שהתוצאה קצת גבוהה ושנקבע תור אליו ואולי נצטרך לראות נוירולוג. האם התוצאה של הבדיקה שלו עד כדי כך חמורה וגבוהה? אני ממש מוטרדת. אני חולת f.m.f האם יש קשר בין המחלה לck גבוה? הרי זו מחלה תורשתית (אין לו סממנים להימצאות המחלה ובגלל זה לא בדקתי אצלו עד כה)

שלום שאלתם הרבה שאלות ועל רובן קשה לענות ללא בדיקה וקבלת נתונים מעמיקה בכל מקרה בדיקת הCPK היא בדיקה אשר יכולה להיות מוגברת במחלות שריר בדרך כלל רמת הCPK מוגברת יותר מ250. בכל מקרה יש מקום ליעוץ של נירולוג ילדים בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים