לקיחת ברזל כנוזל שאלה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/05/2017 | 12:32 | מאת: צוץ

שלום בני בן 3 צריך לקחת כל יום ל3חודשים הקרובים ברזל. קבלנו ברזל בצורת נוזל בטעם תפוח. הדרך היחידה שאני מצליחה לתת לו אותו היא בתוך כוס עם מיץ תפוזים סחוט. האם זה תקין?האם הדבר יפריע לספיגת הברזל בגוף?

שלום ניתן לתת ברזל יחד עם מיץ תפוזים , יש לכך אפילו יתרון לגבי התכשיר של הברזל בטעם תפוחים חשוב להדגיש שבמידה והילד זקוק לברזל בצורה טיפולית הרי יש יתרון לתכשיר שהוא בפיקוח של תרופה וממש לא תכשיר שהוא תוסף מזון(יש הבדל גדול מאד ) בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים