ורידים ונימים וספורט

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

10/07/2011 | 10:23 | מאת: עופרה

האם בגלל פעילות ספורטיבית אינטנסיבית יש התרבות של הנימים ברגליים? וכנ"ל לגבי הורידים?

11/07/2011 | 10:06 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

תלוי בסוג הפעילות. יש יותר ריבוי ורידים מורחבים בענפים הקשורים לעמידה והלץ תוך בטני גדול (כמו הרמת משקולות) בתנאי שקיימת תורשה מתאימה. פעילויות הקשורות להליכה או ריצה מקטינות סיכוי להופעת דליות.

12/07/2011 | 09:15 | מאת: עופרה

תודה על התשובה הדי מהירה, בתורשה יש בעיית ורידים לאמא שלי, והפעילות שאני עושה היא חוגים, הליכון וריקוד אני לא עומדת במקום העבודה, אבל בספורט די מאמצת את הרגליים

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים