לפני 12 שנה שכבתי 4 חודשים בבית חולים ונוצר תסחיף

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

20/07/2014 | 14:15 | מאת: אסתר

שלום רב, כמו שסיפרתי נוצר לי תסחיף ריאתי מאד רציני, נכון להיום אני נושמת מאז דרך קנולה וזה מקשה עלי את ההליכה ובכלל אין באפשרותי לעשות הרבה פעילות גופנית וזה מאד מפחיד אותי שמא ייווצר לי שוב תסחיף , מה האפשרות שזה יקרה ופרט לפעילות מה אני יכולה לעשות כדי למנוע. בכבוד רב אסתר

שלום אסתר במקרה שלך ממומלץ להשתמש בגרביים אלסטיות באופן קבוע פרט ללילות. אצל אנשים שסבלו מתסחיף ריאתי בעברואין אפשרות להליכה חופשית ממומלץ גם לקבל תרופות ל"דילול דם" כדי למנוע הופעה של קרישים חדשים. אם אתלא תחת טיפול כזה, ממליץ לפנות לרופא משפחה ליעוץ בהצלחה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים