ורידים בולטים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

25/03/2011 | 10:55 | מאת: vered

שלום, אני בת 47. לאחרונה שמתי לב שהורידים במיוחד בחיבורים בין הזרוע לאיזור החזה בולטים. האם זה סימן למחלה כלשהי? מה זה אומר?

27/03/2011 | 09:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

יש מספר סיבות לתופעה. יכול להיות שמדובר בהרחבה ורידית מקומית ללא קשר לדברים אחרים (אולי השפעה הורמונלית?). סיבות יותר נדירות: פקקת (טרומבוזה) של ורידים תת-בריחיים או וריד הראשי בחזה או הופעת גידול בשד. מבחינה מעשית הייתי ממליץ לבקר אצל כירורג כללי ולבצע בדיקת שד עם הדמיה לפי הצורך

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים