בעיית דלויות

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

15/10/2013 | 08:21 | מאת: Rach

שלום אני בת 60 שסובלת מבעיית דלויות כבר שנים. גם מפחינת אסטטית וגם מפחינת בריאותית מרגישה שחובתי לטפל. הוורידים אצלי מתרכזים העיקר מאחורי הרגליים המלווים בנפיחות רבה וקשרים . יצאה לי לפגוש מספר נשים אשר טיפלו בדרכים שונים אשר. גרמו להם לסוג של נפיחות ברגליים וגם לסוג של כחול גם כעבור שנה ושנתיים. איזה טיפול מומלץ ביותר לסוגיה כמו שלי והאם בכול הטיפולים התוצאה ברגליים כפי שתיארתי? תודה מראש

שלום לך יש היום מספר טיפולים שונים בשיקרה של דליות ברגלייםץ טיפולים מודרנים כמו ניתוח בלייזר או גלי רדיו או ניתוח בקיטור. כמו כן טיפולים לא ניתוחיים כמו הזרקות קצף תחת הנחיית אולטרא-סאונד וגם הוצאת דליות שיטחיות דרך חתכים מינימאלים. ברוב המיקרים משתמשים בשתיים או שלוש שיטות שונות באו ניתוח/טיפול, תלוי בבעיה מה הבעיה של החולה. הדרך הטובה ביותר להבחן את הבעיה ולקבוע את הטיפול המתאים היא לבצע בדיקת דופלר אולטרא-סאונד של ורידים ברגליים. אני מפנה אותך לכירור כלי דם כדי לקדם את הטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים