התעמלות והליכה מהירה כשיש ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

14/10/2013 | 17:31 | מאת: הדס

יש לי נימים מתחת לברך ועכשיו התחילו להופיע גם ורידים בולטים במיוחד בירכיים. גילי 67 רציתי לדעת האם יוגה, פילאטיס והליכון בח"כ מחמירים את המצב וכדאי להימנע תודה

כל התעמלות שמפעילה את הרגליים (שריריי הרגליים) מונעת התפתחות של ורידים בדגליים מכוון שהשרירים חולבים את הורידים בזמן פעולתם ומזרימים את הדם הורידי בחזרה ללב וזה מוריד את הלחץ שבתוכם. חשוב בסוף המאמץ הפיזי, לנוח 3 עד 5 דקות עם רגליים מורמות.אז תמשיכי להתעמל, חשוב למניעת דליות ברגליים. דבר נוסף: כשמדובר בנימים בלבד, מדובר על בעיה קוסמטי. אבל כשמופיעים דליות בולטות, יש לפנות לכירור כלי גם כדי לברר האם יש צורך בטיפול רפואי.בהצלחה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים