ורידים ברגליים לאמא

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

05/10/2012 | 11:02 | מאת: ורד

היי, לאמי - אישה בת 64 יש ורידים גדולים ונפוחים מאד לכל אורך הרגליים אך היא מפחדת לעבור ניתוח. האם הטיפול המוצע במכון מור , הזרקות קצף יכול להועיל לה? מה הסיכונים הכרוכים בטיפול שכזה? תודה. ורד

07/10/2012 | 08:50 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

טיפול בהזרקות קצף הוא אמצעי יעיל אך יש טיפולים מתאימים יותר במקרים מסויימים (לייזר, גלי רדיו, קיטור). עד כמה שידוע לי – במכון מור משתמשים רק סוג טיפול אחד. תופעות לוואי של הזרקות קצף כוללות הופעה של פקקת (טרומבוזה) של ורידים עמוקים, פיגמנטציה של עור (יותר שכיח בהשוואה לשאר השיטות) והופעת גושים מתחת לעור שעם הזמן נספגים. התאמה מיטבית של סוג הטיפול יכולה להיעשות אחרי בדיקה ע"י רופא שמנוסה בטיפול בכמה שיטות המשולבת במיפוי ורידים ע"י דופלקס (סוג של אולטרהסאונד).

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים