שבר בעצם הזנב עקב נפילה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/07/2013 | 21:11 | מאת: טל

שלום, אני בת 32, עם 100% נכות עקב פריצת דיסק בגב תחתון עם הקרנה לרגל ימין, אני אחרי 2 ניתוחי גב ולפני ניתוח נוסף לקיבוע החוליות L4-5 מאחר והחוליה עצמה בחוץ ולכן אני עם כאבים כל שעות היום, בשבת האחרונה נפלתי וקיבלתי מכה מאוד חזקה בעצם הזנב ולפי דעתי שברתי אותה הכאבים מאז רק מתגברים עד רמת אי יכולת לישון בלילה, אני ממש לא מצליחה לשבת וקשה לי ללכת. האם יש דרך לטפל ולהקל על הכאבים ובשבר? כמו כן עלי לציין שאני אחרי 2 לידות שהאחרונה הינה מלפני חצי שנה ואני חוזרת לעבודה ביום ראשון הקרוב אודה לכם על תשובתכם המהירה, טל

שלום גם אם נגרם שבר לעצם הזנב וגם אם לא - הטיפול הוא שומה : משככי כאב ישיבה על גלגל ים זמן את שאר הכאב - הניתוח שאת עתידה לעבור אמור לפתור. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב