כאבים במהלך ריצה.

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/06/2013 | 21:22 | מאת: ערן

אני בן 25, בריא באופן כללי פרט לסוכרת נעורים מאוזנת בצורה טובה מאוד (A1C 6.5).מתאמן בקראטה מעל חמש שנים ונוהג לבצע תרגילי כושר וריצה לפחות שלוש פעמים בשבוע. בשנה האחרונה כל פעם שאני רץ, ממש בדקות הראשונות אני מרגיש כאב חד בגב התחתון, השרירים בצידי הגב מתקשים וגם השרירים בשוק הרגל נתפסים ומתקשים מאוד, דבר המאלץ אותי להפסיק את הריצה. פניתי לאורטופד התברר שיש חוסר איזון בין שתי הרגליים ועשיתי מדרסים אך זה לא שינה את המצב. חשוב לציין שכאשר אני מתאמן בקראטה אני לא מרגיש את התופעה הזאת, רק בריצה. אודה לתשובתכם לגבי מה עוד יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת. הדבר מאוד מטריד אותי ופוגע באיכות החיים שלי. תודה.

ערן שלום התיאור שאתה מתאר נשמע שיכול להתאים לבעיה בעמוד השדרה המותני- דיסק/ספונדילוליזיס/היצרות תעלה. אבחנות לא מסוכנות או מדאיגות אבל מצריכות בירור. במילים אחרות - נשמע שהגיע זמן לפנות למומחה עמוד שדרה ולבצע בדיקת הדמיה של עמוד השדרה המותני- ולהתקדם משם. דר' קינן

03/07/2013 | 10:45 | מאת: ערן

האם אוכל להגיע אלייך לבדיקות נוספות או שתוכל להמליץ לי על רופא אחר תודה !

מנהל פורום כאבי גב