פריצת דיסק המשך

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/06/2013 | 15:22 | מאת: דניאלה

היי תודה על התשובה :) עשיתי MRI לפני שלושה שבועות הממצאים על פריצת דיסק : בלט דיסק פרוץ מרכזי עם לחץ על השק הדוראלי עם שינויים ניווניים במרווח הבינחולייתי L5 S1 מה ניתן לעשות תודה רבה דניאלה

נשמע לי שאת צריכה ניתוח - תשלחי לי את המייל שלך ואשלח לך שרטוט מדויק ע"מ שתוכלי לבצע את זה בעצמך :) במילים אחרות - נראה לי שמיצית את גבולות היכולת של טיפול בהתכתבות יש תמיד מספר אופציות טיפוליות. אבל בלי לבדוק אותך ולראות את ה MRI במו עיני - לא אוכל לתת לך תשובה אחראית או רצינית. דר 'קינן

מנהל פורום כאבי גב