פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/06/2013 | 10:46 | מאת: דניאלה

שלום רב, שמי דניאלה בת 33 בעשור האחרון סובלת מפריצת דיסק L5-S1 שנגרמה מתאונה, בשנה וחצי האחרונות הכאב החמיר וההקרנות לרגליים נהיו בלתי נסבלים, פעולות פשוטות כמו: נהיגה ארוכה, ישיבה ממושכת , עמידה ממושכת , התעטשות, או הרמת שקית סופר לא כבדה במיוחד פעולות אלו אינם אפשריות . טופלתי לאורך השנים במגוון תרופות : אטופן , ויוקס (כשעוד היה מאושר כתרופה לגיטימית), סימבולטה (שהייתה קשה מנשוא מלאת תופעות לוואי), טראמדקס100 , NAXYN, XEFO זריקות סטרואידים, אפידוראליות וכו' כמו כן מטופלת באופן קבוע אצל כירופרקט ואצל מדקר סיני. לאחרונה ניסיתי מקרוב משפחה להשתמש בשמן - קנאביס רפואי תחושת ההקלה הייתה מיידית אם כי לא לאורך זמן אך איפשרה לי לישון לילה שלם ללא כאבים , רציתי לדעת האם גם אני יכולה לקבל אישור לשמן כזה, ואיך עושים זאת , האם צריך מרפאת כאב ציבורית או האם ניתן לקבל המלצה גם בפרטית (טופלתי בעבר בטופ איכילוב - האם ניתן לפנות אליהם? ) מאחר ואני לא ממש בקיאה בעניינים הללו , אשמח לעזרה איך ניתן לקדם דברים כאלה, ולאן צריך לפנות... ואיך עובד התהליך והאם באמת זה יכול לעזור לי תודה רבה :) דניאלה

דניאלה שלום מכיוון שיש החמרה בשנה וחצי האחרונות- שלב ראשון הוא בדיקה ולאחר מכן - כנראה בדיקת הדמיה עדכנית ( MRI ) . לפי ממצא הבדיקה ו MRI - אפשר יהיה לייעץ לך איזה טיפול הכי מתאים לך.

מנהל פורום כאבי גב